WEL ZO MAKKELIJK MET STOOM

VAN EEN HEERLIJKE BRIOCHE TOT PERFECTE PITA

Bakken met stoom maakt korsten krokanter, kleuren helderder en het gerecht zachter en luchtiger. 

Brood zoals van de bakkerij

Onze Multifunctionele PlusSteam Oven bakt, grilt en roostert net zoals een gewone oven. Maar u kunt er nu ook heel eenvoudig wat stoom aan toevoegen tijdens het kookproces voor een smaakvolle binnenkant en een mooie perfecte knapperige korst.

DE MULTIFUNCTIONELE PLUSSTEAM OVEN BEKIJKEN

BAKKEN MET PLUSSTEAM

1
STAP 1

Giet 100 ml water in de uitholling in de bodem van de oven.

2
STAP 2

Selecteer het PlusSteam programma en druk vervolgens op de PlusSteam knop. Laat de oven 5 minuten voorverwarmen.

3
STAP 3

Het indicatielampje boven de PlusSteam knop brandt gedurende het stomen.

alt text

Recepten voor heerlijke smaak, EASY.

 Wij hebben recepten om u te helpen het beste te halen uit uw oven. Van overheerlijke baguetten tot lekker pitabrood met uw favoriete dipsauzen...

#EASYTIPS MET STOOM

Fris het brood van gisteren op met een beetje stoom. Uw brood zal onmiddellijk opnieuw zacht en heerlijk smaken. U hoeft brood nooit meer weg te gooien!
ONTDEK MEER #EASYTIPS
Gestoomde sneetjes brood
brood

DE WETENSCHAP ACHTER STOOM

Met de juiste hoeveelheid vocht, in combinatie met traditionele warmte, kan elk soort deeg perfect rijzen en bakken, inclusief taarten, broden, muffins en croissants.
DE PLUSSTEAM OVEN BEKIJKEN