Covid-19 Informatie

Beste consument,

De gezondheid en veiligheid van onze consumenten en medewerkers is onze belangrijkste prioriteit. We houden de situatie nauwlettend in de gaten en handelen op basis van de meest recente informatie en aanbevelingen van de overheid.

Gezien de situatie in ons land, doen we ons best om je op welke manier dan ook te helpen. Onze excuses als de reactietijden langer zijn dan je van ons bent gewend.

Je kunt als volgt contact met ons opnemen:

Service Contant Center
(0172) 468 300
Chat
Facebook

Ma-vr: 8.30 - 17.00 uur
Za-zo: gesloten

Contactformulier

Service


Servicebezoeken

Als je bezoek van een technicus nodig hebt, raden we je aan eerst contact op te nemen met ons Service Contact Center om te zien of we je misschien kunnen helpen zonder dat er iemand bij je hoeft langs te komen.

Als jij of één van je familieleden of huisgenoten momenteel koorts of acute ademhalingssymptomen hebben die kunnen wijzen op een verkoudheid of griep, boek dan geen servicebezoek tot minstens 7 dagen nadat alle symptomen zijn verdwenen.

Als je al een servicebezoek hebt geboekt, dan vragen we je dit opnieuw te doen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Om de gezondheid en veiligheid van onze werknemers te waarborgen heeft [brand name] aanvullende eisen voor service-technici tijdens servicebezoeken en bij het ophalen van reserveonderdelen bij ons logistieke afhaalpunt, geïmplementeerd. Dit betekent dat onze service-technici direct contact, waaronder het schudden van handen, kunnen vermijden, gezichtsmaskers kunnen dragen, aanvullende vragen kunnen stellen over je gezondheid en een latere bezoekdatum kunnen voorstellen.

Bezoek onze showroom op afspraak

Je bent vanaf 3 maart van harte welkom in onze showroom want deze is weer open en alleen op afspraak te bezoeken. Maak een afspraak via showroom@electrolux.nl of telefonisch 0172-468468 optie 3. Er kan ook gebruik gemaakt worden van een video afspraak door te bellen via whatsapp of skype. Neem hiervoor even telefonisch contact op 0172-468468 (optie 3 selecteren).

Het is nog steeds mogelijk artikelen in onze webshop te bestellen

Nous attachons tous de l’importance à conserver une maison saine en ces temps si particuliers et nous voulons vous rassurer sur le fait que nous continuons à assurer un service rapide et sûr, depuis notre Webshop. Les accessoires et pièces détachées Electrolux/AEG/Zanussi peuvent toujours vous être livrées à domicile. Nous avons également une vaste sélection de purificateurs d’air, d’aspirateurs avec filtre et de produits de nettoyage pour vous aider à garder votre maison en saine. 

 • Basket
  Het is nog steeds mogelijk artikelen in onze webshop te bestellen

  We nemen alle passende maatregelen om ervoor te zorgen dat we voldoende apparatuur en accessoires op voorraad hebben om iedereen van dienst te zijn. Daarnaast bieden we een uitgebreide selectie luchtzuiveringsapparaten en hygiënische reinigingsproducten voor een gezond klimaat binnenshuis.

 • Phone
  Contact Center

  Door de richtlijnen van de overheid te volgen, is ons Contact Center-team voorbereid om vanuit huis te werken en je tijdig en accuraat verder te helpen.

 • Truck
  Leveringen

  Onze betrouwbare logistieke partners houden zich aan de strikte gezondheids- en veiligheidsregels zodat alle bestellingen veilig en op tijd worden geleverd.