Afzuigkappen

Van traditioneel tot ultramodern, met zoveel handige functies. Wij hebben een afzuigkap voor iedere keuken, ongeacht stijl of grootte. Een afzuigkap is een essentieel apparaat dat je helpt om je keuken geurvrij, stoomvrij en rookvrij te houden terwijl je kookt. Zanussi afzuigkappen zijn zeer stil, zodat je kunt genieten van het koken zonder luidruchtige afleiding.

Kies een afzuigkap

of kom meer te weten door onze koopgids te lezen

Geur en kookdampen geruisloos verwijderd met AirBreeze

De AirBreeze-afzuigkap verfrist geruisloos de lucht na het koken. Met een druk op de knop verwijdert de afzuigkap krachtig en efficiënt maar vrijwel geruisloos ongewenste kookluchtjes uit de ruimte – zodat je kunt genieten van de kookmomenten.

AirBreeze

AirBreeze

  • Zuigt geuren en dampen af
  • Geeft zeer weinig geluid af
  • Overstemt gesprekken niet

FRISSE KEUKEN, STILLE KEUKEN

Het uit de keuken verwijderen van geurtjes na het koken is eenvoudig met de AirBreeze-afzuigkap. De afzuigkap verwijdert geuren en dampen in een zucht. Zo kun je genieten van je gezelschap en conversatie, zonder afleiding of onderbreking.

Hob2Hood-afbeelding

Automatische afzuiging, aangepast aan jouw manier van koken

Hob2Hood® verbindt de kookplaat en afzuigkap draadloos. Als je begint met koken, schakelt de afzuigkap vanzelf in waarna hij zich aanpast aan de temperatuur van de kookplaat. En als je de warmte verhoogt, verhoogt hij ook de ventilatie. Koken gemakkelijk gemaakt.

HOB2HOOD®

HOB2HOOD®

  • Ventilatoren passen zich automatisch aan
  • De ventilatoren gaan sneller of langzamer werken om de door jou aangebrachte temperatuurveranderingen op te vangen.
  • Vergeet afzuigkapinstellingen

HOE KIEST U EEN AFZUIGKAP

Van het eten dat u lekker vindt tot de afmetingen van uw keuken, er komt van alles kijken bij het kiezen van een afzuigkap. Maak gebruik van onze koopgids om u te helpen de juiste beslissing te nemen.