ZFV729K

Schouwafzuigkap 90 cm met Hob2Hood

€ 989,00
De kap biedt een subtiel evenwicht tussen fraai uiterlijk en goede functionaliteit. En het moderne ontwerp is een aanvulling in elke stijlvolle keuken.
KleurZwart
Aantal snelheden3 + intensief
Type bedieningaanraakbediening op glas
Soort lampenvierkante leds
Energie-efficiëntieklasseA
Afzuigkracht (min./max./int.) m³/u320/575/710
Geluidsniveau (min./max./int.) dB(A)52/66/70
VetfilteringsefficiëntieklasseE
Uitstekend presterende ventilatoren, voor een zuivere lucht

Wat je ook kookt, de uitstekend presterende motor in de kap zal alle geuren en dampen kunnen afvoeren. Dankzij de kracht van de motor werken de ventilatoren snel en geruisloos, voor een frisse keuken.

Automatische ventilatie, met Hob2Hood

Met de Hob2Hood-technologie past de ventilatie zichzelf aan op basis van je kookplaatinstellingen. Terwijl je kookt, gaat de ventilatie harder of zachter werken naargelang je de instellingen van de kookplaat aanpast. Zo kan je de instellingen van de afzuigkap vergeten en je concentreren op je smakelijke maaltijd.

Eenvoudig te hanteren met de Touch on Glass-aanraakbediening

Het glazen scherm op de kap is aanraakgevoelig. Met één tikje kun je de perfecte instellingen kiezen. En omdat er geen knoppen of schakelaars zijn, kun je het scherm na het koken heel eenvoudig met een vochtige doek afnemen.

Betere zichtbaarheid met ledverlichting

De heldere ledlampjes op de afzuigkap zorgen ervoor dat je bij het koken altijd ziet wat je aan het doen bent op de kookplaat.

Two chairs in a living room
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.