Productdetails

Dit is een inductiekookplaat met een krachtige ingebouwde afzuigkap voor volledige vrijheid bij je keukenplanning. Zij heeft ook een JoinZone-functie die je in staat stelt om 2 kookzones te combineren tot één voor groter kookgerei, zoals grillplaten.

Voordelen 

JoinZone combineert gemakkelijk 2 kookzones

JoinZone koppelt 2 kookzones om een groter kookgedeelte te maken met automatische alignering van het vermogen voor optimale kookprestaties.

4 individuele zonebedieningen voor meer vrijheid bij het koken

Bedien 4 verschillende kookzones apart met 4 individuele zonebedieningen. Stel verschillende timers in voor elk en profiteer van andere functies zoals de powerboost-functie, active touch, kinderslot en Hob2Hood.

Maak koken gemakkelijker met Hob2Hood®

De Hob2Hood®-functie verbindt de kookplaat en de afzuigkap. De ventilatorsnelheid van de afzuigkap past zich automatisch aan op basis van de warmte van de kookplaat, zonder dat je hiervoor een vinger hoeft uit te steken.

Boost voor schonere keukenlucht.

De lucht in je keuken schoon houden is makkelijker geworden. De boost-functie op de afzuigkap biedt onmiddellijke krachtige afzuiging van overdadige dampen of stoom. Boost wordt gedurende 10 min geactiveerd om je keukenlucht efficiënt te reinigen.

Snel opwarmen met PowerBoost

Wie wil er wachten op opwarmen? Nu kunt je de PowerBoost-functie gebruiken wanneer je intens, snel opwarmen nodig hebt op je kookplaat.

Accessoires 

Ondersteuning 

Wist u dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder uw probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Reserveonderdelen en accessoires Support
Two chairs in a living room