Productdetails

LED strips in je afzuigkap zorgen voor uitstekend zicht tijdens het koken.

Voordelen 

Kook bij goede verlichting

De LedStripes op de kap zorgen voor gerichte, langdurige en goed verdeelde verlichting voor optimale zichtbaarheid tijdens het koken.

Precieze en supersnelle installatie

Snelle en Best-In-Class installatie van je nieuwe afzuigkap met PerfectFit-oplossingen. Minder assemblagestappen en mogelijkheden zonder speciale tools bieden een compleet installatiepakket, inclusief eenvoudige vervanging van je vorige afzuigkap.

Kookluchtjes worden verwijderd, met efficiënte afzuiging

Onze efficiënte afzuigkap met zijn krachtige ventilatoren zorgt eenvoudiger dan ooit tevoren voor een frisse omgeving om in te koken en eten. Zijn betrouwbare, stille ventilator vermindert en verwijdert overgebleven kookgeurtjes, zodat jij van je maaltijd kunt genieten.

De Head Free Pull-Out-afzuigkap helpt je ruimte te besparen

De Head Free Pull-Out-afzuigkap hoeft slechts 5 cm uitgeschoven te worden om dampen en geurtjes uit de lucht in je keuken te verwijderen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het stoten van je hoofd tijdens het koken.

Regeling van temperatuur en instellingen, met drukknoppen

Met de mechanische drukknoppen op de kap schakel je tussen de ventilatorsnelheid en de verlichtingsinstellingen. Voor eenvoudige controle over de atmosfeer in je keuken.

Accessoires 

Ondersteuning 

Wist u dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder uw probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Reserveonderdelen en accessoires Support
Two chairs in a living room