ZFP616K

Vlakscherm afzuigkap 60 cm

€ 629,00
De LedStripes op de kap zorgen voor gerichte, langdurige en goed verdeelde verlichting voor optimale zichtbaarheid tijdens het koken.
KleurZwart
Aantal snelhedenMicro switch
Type bedieningMechanical push buttons
Soort lampenledstrip
Energie-efficiëntieklasseA
Afzuigkracht (min./max./int.) m³/u220/600/-
Geluidsniveau (min./max./int.) dB(A)46/68/-
VetfilteringsefficiëntieklasseC
Precieze en supersnelle installatie

Snelle en Best-In-Class installatie van je nieuwe afzuigkap met PerfectFit-oplossingen. Minder assemblagestappen en mogelijkheden zonder speciale tools bieden een compleet installatiepakket, inclusief eenvoudige vervanging van je vorige afzuigkap.

Uitstekend presterende ventilatoren, voor een zuivere lucht

Wat je ook kookt, de uitstekend presterende motor in de kap zal alle geuren en dampen kunnen afvoeren. Dankzij de kracht van de motor werken de ventilatoren snel en geruisloos, voor een frisse keuken.

De Head Free Pull-Out-afzuigkap helpt je ruimte te besparen

De Head Free Pull-Out-afzuigkap hoeft slechts 5 cm uitgeschoven te worden om dampen en geurtjes uit de lucht in je keuken te verwijderen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het stoten van je hoofd tijdens het koken.

Regeling van temperatuur en instellingen, met drukknoppen

Met de mechanische drukknoppen op de kap schakel je tussen de ventilatorsnelheid en de verlichtingsinstellingen. Voor eenvoudige controle over de atmosfeer in je keuken.

Two chairs in a living room
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.