Voordelen 

Het koken van water wordt onder controle gehouden, met Boil Sensor

Wanneer het water het kookpunt nadert, zal de Boil Sensor de opstijgende bellen detecteren en de temperatuur van de inductiekookplaat verlagen. Warm water kookt dus nooit over.

Automatische ventilatoren, met Hob2Hood

Met de Hob2Hood-technologie passen de ventilatoren zichzelf aan op basis van uw kookplaatinstellingen. Terwijl je kookt, gaan de ventilatoren sneller of langzamer werken om de door jou aangebrachte temperatuurveranderingen op te vangen. Zo kun je de instellingen van de afzuigkap vergeten en je concentreren op jouw smakelijke maaltijd.

Swipe voor de temperatuurregeling met Direct Touch

Direct Touch Control is ontworpen voor het gemak, zodat je de temperatuurinstelling van elke kookplaat met de vingertoppen kunt wijzigen. Veeg gewoon over het aanraakgevoelige paneel.

Niet te lang koken dankzij de timerfunctie

Wanneer de door jou ingestelde timer afloopt, schakelt de kookplaat automatisch de warmte uit. De timer kan worden ingesteld op een maximum van 1,5 uur, wat betekent dat, zelfs als je met andere dingen bezig bent, jouw maaltijd klaar zal zijn wanneer jij dat bent.

Intense warmte wanneer je die nodig hebt, met PowerBoost

De PowerBoost-functie is ontworpen om intense warmte te creëren wanneer jij dat wenst. Kook water sneller dan via de ketel, of zet de temperatuur onder de braadpan hoger om je biefstuk te bakken en dicht te schroeien. Voor het gemak gebouwd, om het bereiden van jouw favoriete maaltijden eenvoudiger te maken.

Reviews

Wat vindt u ervan?
Wat vindt u van dit apparaat?

Uw mening is belangrijk voor ons en andere consumenten. Beoordeel uw apparaat door het aantal sterren aan te geven.

Schrijf een review

Welkom. U kunt hier uw ervaringen kwijt. Vertel ons wat u denkt. We nodigen u uit om een review te schrijven.

Schrijf een review als gast hieronder of log in op uw account om een review te schrijven

{{ props.errorNickname }}

Dit verschijnt bij je beoordeling. Gebruik alsjeblieft niet je volledige naam. Als je dit doet, wordt de beoordeling niet gepubliceerd

We hebben uw e-mailadres nodig om uw review te valideren

{{ props.errorEmoji }}

De meest nuttige klantenbeoordelingen hebben de focus op kwaliteit, design en toegevoegde waarde van het product. Neem voor vragen over service, verzending of installatie contact op met de klantenservice. Deze reviews worden aangepast voordat ze op deze website geplaatst worden. Bekijk de review richtlijnen voor meer informatie.

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden

Hartelijk dank voor uw review

voor uw review

We voegen reviews samen van producten die dezelfde functionaliteiten en opties hebben.

5

Snel werkend kookplaat

door Nap op 20 juli 2021

Nog nooit is zo snel heb ik eitje of aardappels kunnen koken. Kookt snel. Zit ideale kinderslot op.

Kortom dik re vreden

 • Design
  5
 • Functionaliteit
  5
 • Kwaliteit
  5
 • Nap Raad dit product aan

Was dit een nuttige review?

I am error text

Reviews in andere talen Vertaalde reviews

4

Slanke, gebruiksvriendelijke en snelle kookplaat

door Suffolkgirl op 21 maart 2021 Vertaald uit het Engels

Ik had het geluk om gekozen te worden als producttester voor dit product, de prijsklasse voor deze kookplaat is ongeveer £ 399, wat volgens mij een eerlijke prijs is, omdat het een aantal geweldige functies heeft die ik zal noemen.

Ik hou echt van deze kookplaat, vooral de automatische uitschakeling wanneer de pan niet op het kookplaatoppervlak wordt geplaatst, hij gaat automatisch uit totdat de pan wordt teruggeplaatst. De kooksnelheid is veel sneller, mijn eerste paar keer gebruik eindigde in verbrand voedsel, omdat ik gewoon niet gewend was aan de snelheid, een pan met water begint in ongeveer 15 seconden te borrelen !!!! Ik raakte hier snel aan gewend.

Het ontwerp is mooi en de functies zijn ook gemakkelijk te gebruiken, het is gemakkelijk schoon te maken omdat er geen knoppen zijn. Je kunt het ook vrij snel schoonmaken nadat je het hebt uitgeschakeld, wat betekent dat het gemakkelijker is om gemorste vloeistoffen op te ruimen omdat het geen tijd heeft gehad om op te drogen op het oppervlak, waar het als een elektrische kookplaat veel langer duurt om af te koelen.

De kookplaat is snel af te koelen en omdat ik kinderen heb, vond ik dit een geweldige functie om te hebben, en ook een kat die nieuwsgierig wordt en af en toe over de kasten en de kookplaat loopt om mogelijke verwondingen te voorkomen, wat geweldig is !!!

Mijn laatste kookplaat werd erg heet om de functieknoppen aan te raken nadat hij een tijdje was gebruikt, maar deze kookplaat wordt helemaal niet te heet om aan te raken, wat ik erg leuk vind.

De kookplaat heeft een licht zoemgeluid als de pan niet correct is geplaatst, een snelle beweging als de pan en het zoemgeluid zullen verdwijnen.

Een ander klein voordeel van deze kookplaat is dat als er iets op de kookplaat wordt geplaatst dat er niet zou moeten zijn, de kookplaat een piepend geluid zal maken.

De enige teleurstelling die ik had waren de pannen die ik kocht en die waren Tefal-inductiepannen die niet zouden werken met de kookassistent, ik zou graag willen dat deze functie werkt omdat ik een drukke moeder ben van 4, dus soms ben ik weg van de kookplaat en eindigde met wat overkokend water dat op de kookplaat morst. Ik moet misschien kijken naar de pannen die met deze functie werken en hopelijk kan Zanussi me hiermee helpen.

Over het algemeen ben ik dol op deze kookplaat en ik zou hem ten zeerste aanbevelen. Het is mijn eerste inductiekookplaat en ik geef er de voorkeur aan boven elektrisch vanwege de snelheid van koken.

Automatisch door Google vertaald

Deze recensie is afkomstig van een vergelijkbaar product of een site in een andere taal.

 • Design
  3
 • Functionaliteit
  3
 • Kwaliteit
  5
 • Suffolkgirl Raad dit product aan

Was dit een nuttige review?

I am error text
5

Stijlvol, snel en eenvoudig te gebruiken

door A-M51 op 20 maart 2021 Vertaald uit het Engels

Als enigszins onwillige chef-kok heeft deze kookplaat een grote portie geluk in mijn keuken gebracht.

Zelfgemaakte culinaire inspanningen worden niet langer gehinderd door te moeten wachten tot mijn apparaat is opgewarmd en maaltijden worden niet langer verwend door te traag reagerende temperatuurregelingen.

Dankzij het gevoelige en ongecompliceerde Direct Touch-paneel van de ZIAN844K is het potentiële gevaar van het opdienen van brandoffers gelukkig tot het verleden verbannen, terwijl de timerfunctie me de vrijheid geeft om door mijn flat te scharrelen, niet langer gedwongen om bekijk de kookplaat met arendsogen, veilig in de wetenschap dat hij zichzelf uitschakelt na de toegewezen tijdsperiode.

Bovendien, als iemand die gemakkelijk kan worden afgeleid, heeft de BoilAssist-functie me meer dan eens letterlijk gered, terwijl de Powerboost-optie onmisbaar is gebleken wanneer bepaalde elementen van een maaltijd verkeerd zijn getimed.

Aanvankelijk was ik verontrust door een licht piepend geluid dat van tijd tot tijd willekeurig opdook, maar de handleiding stelde me gerust dat dit kan gebeuren en dat er niets ongewoons aan de hand is.

Over het algemeen heeft de ZIAN844K echt een revolutie teweeggebracht in mijn terugkeer naar koken en ik zou niet aarzelen om het aan te bevelen als een welkome aanvulling op elke keuken.

Automatisch door Google vertaald

Deze recensie is afkomstig van een vergelijkbaar product of een site in een andere taal.

 • Design
  5
 • Functionaliteit
  5
 • Kwaliteit
  5
 • A-M51 Raad dit product aan

Was dit een nuttige review?

I am error text

Beantwoord door Zanussi

Beste A-M51

Allereerst hartelijk dank voor de 5-sterren beoordeling van uw Zanussi inductiekookplaat.
ten tweede bedankt voor zo'n gedetailleerd overzicht van de functies die u graag gebruikt.
Zoals u al zei, bevat de handleiding zoveel informatie en we moedigen al onze consumenten aan om die van hen te lezen.
Het is geweldig om te horen dat u met veel plezier heeft gekookt op uw nieuwe kookplaat en dat het koken een plezier maakt.

Nogmaals hartelijk dank voor de beoordeling.

5

Stijlvolle en kwalitatief goede kookplaat

door Njmjdf op 03 maart 2021 Vertaald uit het Engels

Zou deze kookplaat echt aanraden. Het is goed ontworpen en ziet er erg schoon en modern uit in onze keuken - het ziet eruit als een hoogwaardig product.
Qua functionaliteit is het ongelooflijk hoe snel het water en andere vloeistoffen kan opwarmen - sneller dan onze waterkoker. Het reageert ook erg goed op temperatuurveranderingen. We houden er ook van dat de kookplaat na gebruik niet lang warm blijft, wat perfect is om het risico op brandwonden voor ons jonge gezin te verminderen.
De enige kleine verbetering zou zijn als een van de taken groter zou zijn, maar dit neemt de functionaliteit niet weg.
Over het algemeen zijn we erg blij met dit product en zouden we het aanbevelen.

Automatisch door Google vertaald

Deze recensie is afkomstig van een vergelijkbaar product of een site in een andere taal.

 • Design
  3
 • Functionaliteit
  3
 • Kwaliteit
  3
 • Njmjdf Raad dit product aan

Was dit een nuttige review?

I am error text

Beantwoord door Zanussi

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten voor uw Zanussi inductiekookplaat.
Wat fijn om te horen dat je gebruik maakt van de functies zoals kookhulp. De kookplaat is ongelooflijk snel op te warmen en kan eenvoudig worden geregeld om de temperatuur te verhogen of te verlagen.

We hebben wel andere inductiekookplaten in het assortiment die geschikt zijn voor grotere pannen of koekenpannen. Maar het is geweldig om te horen dat u dit model met plezier gebruikt.

Nogmaals hartelijk dank voor de recensie.

Overige producten

Zanussi - Inductiekookplaat - ZITN641K
60 cm volledig inductie Kookplaat
 • Onmiddellijke warmte, voor ideale resultaten
 • Een inductiekookplaat is eenvoudig te reinigen, snel en veilig
 • Koffie zetten op de kookplaat, met de mokkazone
 • Regel elke zone, met de Touch Controls
 • Intense warmte wanneer je die nodig hebt, met PowerBoost
Zanussi - Inductiekookplaat - ZITN643X
60 cm volledig inductie Kookplaat met Hob2Hood
 • Inductiekookplaat met Hob2Hood®
 • Een inductiekookplaat is eenvoudig te reinigen, snel en veilig
 • Automatische ventilatoren, met Hob2Hood
 • Touch Controls, ontworpen om het koken te vergemakkelijken
 • Intense warmte wanneer je die nodig hebt, met PowerBoost
Zanussi - Inductiekookplaat - ZITN643K
60 cm volledig inductie Kookplaat met Hob2Hood
 • Inductiekookplaat met Hob2Hood®
 • Een inductiekookplaat is eenvoudig te reinigen, snel en veilig
 • Automatische ventilatoren, met Hob2Hood
 • Touch Controls, ontworpen om het koken te vergemakkelijken
 • Intense warmte wanneer je die nodig hebt, met PowerBoost

Ondersteuning 

Wist u dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder uw probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heeft u een probleem?

Hier op onze supportpagina vindt u artikelen en ondersteuning om uw probleem snel op te lossen.

Koop reserveonderdelen

Vind originele reserveonderdelen voor uw apparaat in onze webshop en laat ze direct aan uw deur leveren. *

Neem contact op

Neem contact met ons op om een dienst te boeken of om antwoord te krijgen op andere vragen die u heeft. We zijn beschikbaar via telefoon en e-mail. *

De voordelen van registreren

Registreer uw Zanussi-apparaat en laat ons uw gegevens opslaan om gemakkelijk toegang te krijgen tot handleidingen, aankoopinformatie, garanties en service-aanvragen - mocht u ze ooit nodig hebben. Ontdek hoe u meer kunt doen met uw apparaat door te abonneren op onze handleidingen die rechtstreeks in uw inbox worden bezorgd.

Registreer uw apparaat