Productdetails

Of het nu gaat om het verwarmen van borden of het warm houden van gerechten, de lade van Zanussi houdt alles zoals het hoort. Omdat de temperatuur na het sluiten van de deur constant wordt gehouden, komt elk gerecht dat erin wordt geplaatst, lekker warm tevoorschijn.

Voordelen 

Warmer van hoek tot hoek

Een constante temperatuur in onze handige lade betekent dat alle borden gelijkmatig worden opgewarmd. Hete lucht circuleert van hoek tot hoek, zodat alles wat je erin zet op de juiste temperatuur wordt gehouden.

Je verwachtingen, de hoogte in

Onze betrouwbare lade is precies de juiste plaats om deeg te laten rijzen. De warme lucht die binnenin circuleert houdt de temperatuur constant. Zo kan je moeiteloos de juiste samenstelling voorbereiden voor een prachtig bakresultaat.

Makkelijk te bereiken, stabiel te stapelen

Dankzij de speciaal ontworpen telescopische rails in onze lade blijven je borden en serviesgoed binnen handbereik, zelfs als ze achteraan werden geplaatst. De toevoeging van een antislipmat zorgt voor meer stabiliteit bij het stapelen van borden.

Ontworpen om uitgelijnd te zijn

Met zijn slimme ontwerp is onze warmhoudlade gebouwd om bij je Zanussi oven te passen. Het is een stijlvolle oplossing die een aanvulling vormt op je keuken.

Ondersteuning 

Wist u dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder uw probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Reserveonderdelen en accessoires Support
Two chairs in a living room