De deur omkeren en terugplaatsen (4)

Gebruik altijd veiligheidshandschoenen en gesloten schoeisel.

Houd er rekening mee dat zelfreparatie of niet-professionele reparatie gevolgen kan hebben voor de veiligheid als deze niet correct wordt uitgevoerd

Omkeerbaarheid van de deur

WAARSCHUWING!

Haal de stekker uit het stopcontact voordat u met werkzaamheden begint.

1. Zorg ervoor dat het apparaat rechtop staat.

2. Open de deur en verwijder de deuruitrusting. Doe de deur dicht.

3. Draai de schroeven aan de achterkant van de bovenklep los.

4. Til de bovenklep op en plaats deze op een zachte ondergrond.

5. Draai de 4 schroeven los

6. Til het bovenste scharnier op en bewaar het samen met de schroeven op een veilige plaats.

7. Til de deur op en leg deze op een zachte ondergrond

8. Kantel het apparaat voorzichtig op een zachte schuimverpakking of soortgelijk materiaal om schade aan de achterkant van het apparaat en de vloer te voorkomen.

9. Draai de schroeven van het onderste scharnier en de stelvoeten los.

10. Installeer de pin in het tegenoverliggende gat van het scharnier.

11. Schroef het onderscharnier aan de andere kant van het toestel vast.

12. Installeer de rubberen steun aan de kant zonder scharnier.

13. Monteer de deur op het onderste scharnier en zorg ervoor dat de scharnierpen in het onderste gat van de deur valt.

14. Installeer het bovenste scharnier aan de andere kant van het apparaat. Plaats de bovenste scharnierpen in het bovenste gat van de deur. Draai de schroeven vast.

15. Draai de overige 2 schroeven aan de bovenzijde van het apparaat zonder scharnier.

16. Plaats de bovenklep op het apparaat en draai de schroeven aan de achterkant vast.

Installeer de deurapparatuur.

Wacht minimaal 4 uur voordat u het apparaat op het elektriciteitsnet aansluit.