Deurpakking vervangen (H)

Gebruik altijd veiligheidshandschoenen en gesloten schoeisel.

Houd er rekening mee dat zelfreparatie of niet-professionele reparatie gevolgen kan hebben voor de veiligheid als deze niet correct wordt uitgevoerd

ALGEMENE METHODEN VOOR DEMONTAGE EN INSTALLATIE VAN PAKKING

Stap 1

Trek de pakking uit 4 hoeken. Installeer een nieuwe.

Belangrijke tips voor het installeren van pakking.

Tip 1

Begin vanuit de hoek

Tip 2

Zorg ervoor dat de pakkingvoet volledig in de pakkingzitting is gedrukt.

Tip 3

Zorg ervoor dat de pakking goed is uitgelijnd met de pakkingzitting

Tip 4

Zorg ervoor dat de pakking na het sluiten van de deur goed aan de deur is bevestigd