De deurgreep vervangen (7DW)

Laatst bijgewerkt 25-2-2021 10:04

Gebruik altijd veiligheidshandschoenen en gesloten schoeisel.

Houd er rekening mee dat zelfreparatie of niet-professionele reparatie gevolgen kan hebben voor de veiligheid als deze niet correct wordt uitgevoerd

Deurgrepen van de vriezer en koelkast

STAP 1 Houd de deurhendelsteunen stevig vast en trek ze met een klik recht omhoog.

STAP 2 Plaats een nieuwe deurkruk.

Lijn de groef van de handgreepsteun en de beugels op de deur uit

STAP 3 Houd de handgreepsteunen vast en klik ze vast.

※ Een rubberen of zachte hamer kan worden gebruikt om de snap-in vast te zetten