De deurkruk vervangen (H1)

Laatst bijgewerkt 24-2-2021 13:48

Schakel het apparaat uit en trek de stekker uit het stopcontact voordat u met onderhoudswerkzaamheden begint.

Wees altijd voorzichtig bij het verplaatsen van apparaten, voor zware apparaten zijn twee personen nodig om het te verplaatsen.

Gebruik altijd veiligheidshandschoenen en gesloten schoeisel.

Houd er rekening mee dat zelfreparatie of niet-professionele reparatie gevolgen kan hebben voor de veiligheid als deze niet correct wordt uitgevoerd


Hoe de deurklink te veranderen

GEREEDSCHAP:

6 × 300 kruiskop schroevendraaier     

2 × 100 sleufschroevendraaier

BOVENKLEP

Stap 1

Wrik de voorkant van de externe handgreep op.


Stap 2

Verwijder de voorklep


Stap 3

Draai de hendel los en verwijder deze

Keer de vorige stappen om om een nieuwe handgreep te installeren