Hoe de pakking van de binnendeur van de vaatwasser te demonteren en te monteren

Laatst bijgewerkt 25-2-2021 06:39

Schakel het apparaat uit en trek de stekker uit het stopcontact voordat u met onderhoudswerkzaamheden begint.

Wees altijd voorzichtig bij het verplaatsen van apparaten, voor zware apparaten zijn twee personen nodig om het te verplaatsen.

Gebruik altijd veiligheidshandschoenen en gesloten schoeisel.

Houd er rekening mee dat zelfreparatie of niet-professionele reparatie gevolgen kan hebben voor de veiligheid als deze niet correct wordt uitgevoerd

Hoe de binnendeur van de vaatwasser te demonteren en te monteren.

Indien aanwezig, verwijder het werkblad door de 2 achterste schroeven (rechts & links) los te draaien

Word afbeelding importeren

Word afbeelding importeren

Indien aanwezig, de plint loshaken en verwijderen door het onderste deel (rechts & links) in te drukken

Word afbeelding importeren Word afbeelding importeren Word afbeelding importeren

verwijder de buitendeur door de 6 schroeven los te draaien (3 links & 3 rechts)

Word afbeelding importeren

Indien aanwezig, verwijder de zijkanten (links en rechts) door de 2 schroeven te verwijderen, de 2 flappen in te drukken en los te klikken bij de laatste flap

Word afbeelding importeren Word afbeelding importeren Word afbeelding importeren

Word afbeelding importeren Word afbeelding importeren Word afbeelding importeren

Verwijder de 6 bevestigingsschroeven en maak alle aansluitingen en de kabelboom los van de stopcontacten voordat u het afwasmiddelbakje verwijdert.

Verwijder de 6 schroeven (3 links en 3 rechts) en maak alle aansluitingen en kabelboom los van de stopcontacten voordat u het bovenste deel van de deur verwijdert waar zich het bedieningspaneel bevindt.

Verwijder de 2 bevestigingsschroeven van het deurslot om deze te verwijderen.

open de deur en blokkeer de beweging van het scharnier door een pin in het gemarkeerde gat te plaatsen

Verwijder de 2 bevestigingsschroeven op de binnendeur (rechts & links) en verwijder de buitendeur

Word afbeelding importeren

Maak de aardingsdraad los. Haak de scharnierstang los. Verwijder de deur

Word afbeelding importeren Word afbeelding importeren Word afbeelding importeren

Word afbeelding importeren

Vervang de binnendeur.

Word afbeelding importeren

Monteer alle componenten in omgekeerde volgorde van de demontagestappen.