Hoe ontdooi ik ik mijn vrieskast / vriezer?

Laatst bijgewerkt 21-4-2020 11:17

Probleem

  • Hoe ontdooi ik ik mijn vrieskast / vriezer?

Geldt voor

  • Vrieskast / vriezer

Oplossing

  1. Schakel het apparaat uit en haal de stekker uit het stopcontact of schakel de groep in de meterkast uit waarop het apparaat is aangesloten.
  2. Verwijder de levensmiddelen en laden uit het apparaat.
  3. Ontdooi het aanwezige ijs door de deur open te laten staan en gebruik een geschikte schraper om het ijs snel te verwijderen. Deze is verkrijgbaar in onze webshop door hier te klikken.
  4. Wanneer het vriesgedeelte ontdooit is, reinig de binnenzijde met een reinigingsspray voor koelkasten. Deze is verkrijgbaar via onze webshop door hier te klikken.
  5. Steek de stekker in het stopcontact of schakel de groep in de meterkast weer in.

De ingestelde temperatuur zal tussen de 4 en 6 uur bereikt zijn.

Gebruik nooit scherpe voorwerpen om het ijs te verwijderen. Dit kan leiden tot schade of kan een lekkage in koelsysteem veroorzaken.

Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele Zanussi onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jouw thuis leveren.