Mijn koelkast met diepvriezer werkt niet

Laatst bijgewerkt 8-8-2022 10:40

Probleem

 • Mijn koelkast/diepvriezer werkt niet.
 • Kan de koel-vriescombinatie niet inschakelen.

Geldt voor

 • Koel-vriescombinatie
 • Koelkast
 • Diepvriezer

Oplossing

 1. Controleer of de koelkast is ingeschakeld.

 2. Controleer of de stekker goed in het stopcontact zit.

 3. Controleer of het stopcontact onder spanning staat door een ander elektrisch apparaat in het stopcontact te steken.

 4. Voer een reset uit door de koelkast los te koppelen en weer aan te sluiten.

 5. Verschijnt "DEMO" op het display? Dan staat de koelkast in DEMO-modus. Meer informatie over de demo-modus in de gebruikershandleiding. Klik rechts van dit artikel op "Gebruikershandleiding zoeken".

 6. Controleer na het inschakelen of de binnenverlichting in de koelkast werkt en of het geluid van de compressor hoorbaar is.
  Als dit zo is, controleer dan na 1 uur of de koelkast weer gekoeld is. Meet de temperatuur met een thermometer in een glas water dat in de koelkast geplaatst is. Als de luchttemperatuur tussen +4°C tot +5°C ligt, functioneert de koelkast op de juiste manier.

 7. Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij het bezoek van een technicien. Een servicebezoek kan 24 u per dag on line geboekt worden, waarbij de gewenste datum kan gekozen worden. Klik rechts bovenaan dit artikel op "Plan een service-afspraak".
Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele Zanussi onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jouw thuis leveren.