Afzuigkap werkt niet

Laatst bijgewerkt 2-4-2020 06:38

Als de leds/lampjes niet werken, controleert u eerst de stroomtoevoer. Het probleem wordt mogelijk veroorzaakt door de stekker, het stopcontact of het elektrische circuit.

Als de stekker van de afzuigkap in een stopcontact zit, probeert u een klein apparaat (bijv. een lamp of waterkoker) op dat stopcontact aan te sluiten om te kijken of dit werkt. Als het apparaat niet werkt, is er mogelijk een probleem met het stopcontact. Controleer de zekeringen in de meterkast. 

Als de stroomtoevoer werkt, reset u deze door de stekker uit het stopcontact te halen. Wacht vervolgens 30 seconden en steek de stekker weer in het stopcontact om de stroom naar de afzuigkap te herstellen.

Als het probleem hiermee niet wordt opgelost, neemt u contact op met onze erkende servicedienst.

Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele Zanussi onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jouw thuis leveren.