Wasgoed is stijf of hard na het wassen in de was/droogcombinatie

Laatst bijgewerkt 31-3-2020 13:51

Probleem

  • Wasgoed is stijf of hard na het wassen in de was/droogcombinatie.

Geldt voor

  • Was/droogcombinatie

Oplossing

  1. Gebruik de juiste hoeveelheid wasmiddel, die aanbevolen wordt door de fabrikant van het wasmiddel.
  2. Vul de wasverzachter niet helemaal tot het maximaal niveau van de wasmiddellade.
  3. Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak. 

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan te vragen.

Oorzaak

  • Wanneer er te veel  wasmiddel gebruikt wordt, kan het zijn dat er wasmiddel in de kleding achterblijft, waardoor het wasgoed ruw aanvoelt.
  • Wanneer er te weinig wasmiddel gebruikt wordt, zijn er mogelijk te weinig ingrediënten aanwezig om de waterhardheid in het water te bestrijden, hierdoor kan het water hard of stijf aanvoelen.
  • Wanneer de wasverzachter tot het maximaal niveau gevuld wordt, kan bij de geringste beweging van de wasmachine de wasverzachter weglopen en zal dan niet bij de laatste spoelgang worden meegenomen, waardoor de was hard of stijf kan aanvoelen.
Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele Zanussi onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jouw thuis leveren.