Programma van de wasmachine duurt te lang

Laatst bijgewerkt 18-3-2020 15:23

Probleem

  •   Programma van de wasmachine duurt te lang

Geldt voor

  • Wasmachine

Oplossing

  1. Vermijd het Eco programma of zorg dat de optie Eco is uitgeschakeld.
  2. Gebruik de juiste hoeveelheid wasgoed bij het gekozen wasprogramma.
  3. Doseer de juiste hoeveelheid wasmiddel.
  4. Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak. 

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan te vragen.

Oorzaak

  • Het gebruik van een Eco programma duurt langer dan een normaal programma., omdat de machine zuiniger met energie en water omgaat, duurt de tijd langer om het zelfde wasresultaat te behalen
  • Wanneer er te veel wasgoed  in de trommel wordt gedaan dan de aanbevolen hoeveelheid , kan het programma verlengd worden en zal het wasresultaat minder zijn.
  • Wanneer er te veel wasmiddel wordt gebruikt , kan er schuimvorming plaats vinden, de machine kan dan een extra spoelgang en een extra centrifuge gang  toevoegen, om het schuim uit de kleding te halen.
Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele Zanussi onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jouw thuis leveren.