Wasmachine geeft een brand geur / lucht af

Laatst bijgewerkt 23-5-2022 11:39

Probleem

  • Wasmachine geeft een brand geur af.
  • Wasmachine geeft een brand lucht af.
  • Wasmachine geeft een verbrande rubber lucht tijdens het programma.

Geldt voor

  • Wasmachine

Oplossing

  1. Controleer of er geen kleding tussen het deurrubber (manchet) en deur heeft gezeten, door het manchet te controleren op eventuele beschadigingen.

  2. Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak.

 Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan te vragen.

We adviseren om het apparaat niet meer te gebruiken, totdat het probleem is opgelost door een technicus. Haal de stekker uit het stopcontact en draai de kraan dicht.

Oorzaak

  • Wanneer er kleding tussen de deur en het manchet terecht komt tijdens het programma. Door wrijving van de kleding tegen het manchet kan er een verbrande rubberlucht onstaan.
Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele Zanussi onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jouw thuis leveren.