Review en win

Schrijf een review

Wij waarderen jouw feedback. Vul hieronder je productnaam in of zoek het PNC-nummer van je product en laat een review achter.

Wil je kans maken op de review en win? Registreer je dan hieronder. Wij kiezen elke week de meest waardevolle review uit en sturen dan een Clean and Care pakket voor de vaatwasser en/of wasmachine. Dit betekent een jaar lang onderhoud.

Registreer je hier!

  • {{ errorText }}

Hartelijk dank voor jouw review

voor jouw review

{{ props.errorNickname }}

Dit verschijnt bij je beoordeling. Gebruik alsjeblieft niet je volledige naam. Als je dit doet, wordt de beoordeling niet gepubliceerd

We hebben jouw e-mailadres nodig om uw review te valideren

{{ props.errorEmoji }}

De meest nuttige klantenbeoordelingen hebben de focus op kwaliteit, design en toegevoegde waarde van het product. Neem voor vragen over service, verzending of installatie contact op met de klantenservice. Deze reviews worden aangepast voordat ze op deze website geplaatst worden. Bekijk de review richtlijnen voor meer informatie.

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden

Meld je nu aan en profiteer maximaal van de beste tips en speciale aanbiedingen van Zanussi.

Feedback

We verzamelen beoordelingen van producten met vergelijkbare functies om je feedback te geven van zoveel mogelijk consumenten.

Meerdere talen

We bieden onze beoordelingen in meerdere talen met de optie om elke beoordeling in je lokale taal te vertalen. Omdat we onze producten in heel Europa verkopen, kunnen we ook internationale beoordelingen met je delen.

Winkel met vertrouwen

We doen ons uiterste best om beoordelingen eerlijk en transparant te houden. Beoordelingen worden op geen enkele manier gewijzigd door iemand anders dan de oorspronkelijke auteur.