Over Zanussi

EEN VEREENVOUDIGD LEVEN THUIS

Onze passie is om praktische en effectieve oplossingen te ontwikkelen die eenvoudig te gebruiken zijn. Wij combineren ontwerp en Italiaanse kwaliteit in alles wat we doen.

ONZE GESCHIEDENIS

In 1916 begon de jonge, ondernemende Antonio Zanussi in het noordoosten van Italië met het maken van ovens en al snel ontwikkelde hij een reeks innovatieve producten. Zanussi heeft sindsdien een baanbrekende rol gespeeld in huishoudelijke apparatuur. Met innovaties zoals het eerste gasfornuis en de eerste koelkast met automatische ontdooiing. Slim Italiaans ontwerp is de hoeksteen van ons actuele succes, zoals dat 100 jaar geleden ook was.

ALLES. ZOVEEL MAKKELIJKER.

In de afgelopen 100 jaar hebben we een aantal slimme ideeën gehad die allemaal op één ding waren gebaseerd: producten maken voor een eenvoudiger leven. We hebben het wassen van grote ladingen wasgoed eenvoudiger gemaakt met wasmachines met XXL-capaciteit. Wij maken het leven thuis eenvoudig, zodat u meer tijd heeft voor uw vrienden en gezin.

ONTWERP EN INNOVATIE

We streven ernaar uw leven te vereenvoudigen in uiteenlopende categorieën, zoals koelkasten, fornuizen, ovens, afzuigkappen en kookplaten, wasmachines en wasdrogers.

DE EVOLUTIE VAN ONZE PRODUCTEN

Er is de afgelopen 100 jaar een hoop gebeurd. Zie hoe onze producten zich hebben ontwikkeld om uw leven eenvoudiger te maken.

VAN UREN NAAR SECONDEN

Onze kookplaten zijn in de loop van de jaren alleen maar sneller geworden. In 1916 kwamen we als eerste met het gasfornuis. Dit was sneller dan houthakken en betekende dat u met een druk op de knop een kop thee kon zetten. En met een sprong naar 2000 lanceerden we onze inductiekookplaat. Sneller, veiliger en energie-efficiënter waardoor lang wachten op kokend water tot het verleden behoort.

VAN VUUR TOT STOOM

Antonio Zanussi creëerde in 1916 zelf onze eerste stalen oven voor betere resultaten dan een open vuur. Tegenwoordig kan een Zanussi-oven uw keuken omtoveren tot een bakkerij. Onze PlusSteam oven geeft u de perfecte korst door de toevoeging van wat stoom.

VAN BLOKKEN IJS TOT KOELVRIESCOMBINATIES

Jaren geleden had u om uw etenswaar vers te houden een kelder of een paar grote blokken ijs nodig. Het duurde tot de 50-er jaren voordat we voedsel op eenvoudige wijze konden koelen in de elektrische koelkast. En nu beschikken we over TwinTech, de crème de la crème om voedsel vers te houden. Met een afzonderlijke luchtstroom voor de koelkast en diepvriezer blijft uw etenswaar langer vers en smakelijk.

VAN STUKSGEWIJS NAAR 10 KG PER KEER

De was doen is de afgelopen 100 jaren ongelofelijk veranderd. Vroeger was het bijna een volledige dagtaak. Nat maken, boenen, nat maken, wringen, ophangen, wachten, klaar. Maar vandaag de dag kan de LINDO300 de uitrusting van een volledig voetbalteam in één keer aan. Er wordt met een druk op een knop 10 kg kleding gewassen. Dat betekent minder tijd voor wassen en meer tijd voor genieten. Doodeenvoudig.

VAN ÉÉN DAG TOT ÉÉN CYCLUS

100 jaar geleden was de was doen echt niet makkelijk. Het kon wel eens de hele dag duren. Wassen, ophangen, wachten, afhalen - en dat alleen als de zon scheen. Tegenwoordig heeft u binnen 60 minuten uw vuile was klaar om in de kast te leggen. Onze was-droogcombinatie wast en droogt uw kleding in één machine, binnen één cyclus.