Support & contact

Hier vind je handleidingen en andere belangrijke documenten, plus hulp bij het oplossen van problemen met je apparaat. Ook kun je een apparaat registreren om van start te gaan.

Inloggen

Registreer uw apparaten

Door uw Zanussi-apparaten te registreren, krijgt u toegang tot handleidingen en documenten. Alles op één plek overzichtelijk bij elkaar. Ook is het regelen van reparatie eenvoudiger, indien u die ooit nodig mocht hebben. Registreren kost u slechts enkele minuten.

Registreer uw apparaten

De beste zorg voor uw apparaten

Zoekt u support?

Welkom bij Zanussi support. Wij ondersteunen u graag bij het installeren en het eerste gebruik van uw product. Wij bieden u eenvoudige oplossingen voor veelvoorkomende vragen. Wij leren u meer over het onderhoud of de bediening van uw Zanussi product. Stel hiernaast uw vraag of selecteer een categorie om een oplossing te vinden.

Zoek je documenten

Zoek handleidingen, zowel in het Engels als in andere talen.

Documenten bekijken

Originele reserveonderdelen zoeken

Bestel een origineel reserveonderdeel, rechtstreeks uit onze werkplaatsen die gegarandeerd in je apparaat past. Universele onderdelen van andere retailers worden niet aanbevolen en hierdoor kan je garantie vervallen.

Snuffel door de winkel

Gemoedsrust

Over het hele land hebben we honderden technici, die opgeleid werden door Electrolux. Bel ons wanneer je apparaat niet werkt en maak vandaag nog een reparatieafspraak.

Een reparatieafspraak maken

Je apparaten zijn belangrijk. Je gebruikt ze elke dag en dat hoort ook zo. Kies de uitgebreide garantiedekking om je apparaat te beschermen tegen dagelijkse slijtage.

Garanties bekijken

Accessoires

Bekijk hier onze Zanussi accessoires. Speciaal geselecteerd om perfect aan te sluiten bij uw Zanussi apparaten.

Neem contact op!

Contact

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Contact

7637FF41-122A-40F5-BB28-28B7C225BC82

Telefoonnummer

(0172) 468 172

Van maandag tot en met vrijdag, van 8.00 tot 17:00 uur.

Post

Electrolux Home Products B.V.
Vennootsweg 1
2404 CG Alphen aan den Rijn