WASMACHINE KOPEN? EASY.

WASMACHINE KOPEN? EASY.

OP ZOEK NAAR DE IDEALE WASMACHINE?

EASY.


Om uw perfecte wasmachine te vinden, dient u met een paar dingen rekening te houden - zoals de ruimte in uw huis, de juiste locatie om het apparaat neer te zetten, de stof soorten die u vaak wast en hoeveel was u per week doet...

RUIMTE & LOCATIE

Hoeveel ruimte heeft u?
60cm breedte of meer - Een voorlader zal de ruimte goed benutten.
40cm breedte of meer – Een bovenlader is hier de beste keuze.

#EASYTIP: Wanneer u beperkt bent in ruimte, is een was-droogcombinatie een goede oplossing.

CAPACITEIT

Hoe vaak wast u per week?
Tot 6 keer per week – een 7 - 8kg wasmachine zal uw kleding makkelijk schoon krijgen, zelfs wanneer u er af en toe een groter stuk wasgoed ingooit.

Meer dan 6 keer per week – Maak het zo makkelijk mogelijk en verminder het aantal wasbeurten door te kiezen voor een wasmachine met grote capaciteit met een trommel van 8-10 kg.

STOFFEN

Welke soort kleding wast u vooral?
Voornamelijk katoen – een wasmachine met een 'delicaat'-programma is geen prioriteit.

Fijne was – een model met een 'handwas'-programma kunt u gewoon uw fijne was zoals zijde kleding in wassen.

Wol – een speciaal 'wol'-programma houdt uw wol extra zacht en zorgt ervoor dat u wol gewoon kunt wassen.

TIJD

Wanneer doet u de was?
Doe de was wanneer u wilt door de eindtijd van de wascyclus in te stellen op het tijdstip dat voor u het beste past: Laat op de avond of vroeg in de ochtend voor lagere energierekening. Terwijl u aan het werk bent, ingesteld om net op tijd klaar te zijn wanneer u terug thuiskomt.

DROGEN

Hoe droogt u?

Hoe sneller uw kleding ronddraait in de wascyclus, hoe meer vocht er verdwijnt en hoe minder de kleding nog gedroogd moet worden. Dus als u snel wilt drogen, ga dan voor een wasmachine met een hoog toerental.

VIND UW WASMACHINE

Bekijk ons assortiment wasmachines en ontdek welke het beste bij u past.

EASY. SMART. XXL.

Grote capaciteit, weinig moeite. Bovenop alle opties uit de LINDO100 range, biedt LINDO300 onder andere ruimte voor ladingen tot 10kg zodat u meer kan wassen per keer en meer vrije tijd overhoudt. Verder kunnen deze wasmachines zonder moeite omgaan met grote jassen, dekbedden en andere grote stukken wasgoed. Dankzij de grote vuldeur wordt het in- en uitladen van het wasgoed (en zelfs het terugvinden van die verdwenen sok) makkelijker dan ooit tevoren. EASY.