Koopgidsen

Koopgidsen

Op zoek naar het ideale apparaat? Easy.

Wanneer je een droomkeuken aan het creëren bent of je oude apparaten aan het vervangen, onze nieuwe slimme handige gidsen geven u de mogelijkheid om de juiste keuze te maken.

DE IDEALE WASMACHINE? EASY.

Combineer eenvoudig drogen met eenvoudig wassen. Raadpleeg de koopgids wasmachines met handige tips en vind uw ideale wasmachine.

De ideale droger? Easy.

Combineer eenvoudig wassen met eenvoudig drogen. Raadpleeg de koopgids drogers met handige tips om uw ideale droger te vinden.

DE IDEALE AFZUIGKAP? EASY.

Bekijk onze koopgids afzuigkappen om te weten waar u op moet letten.

Uw perfecte oven vinden

Uw oven is het middelpunt van uw keuken. Wanneer u vaak voor een grote groep mensen kookt of alleen voor twee personen. Hier kunt u de juiste oven vinden die het beste bij u past.

DE IDEALE KOOKPLAAT? EASY.

Bekijk onze koopgids kookplaten om meer te weten te komen waarop u moet letten om het perfecte product te vinden voor onder uw afzuigkap.

EEN NIEUWE KOELKAST/VRIEZER KIEZEN

Uw koelkast/vriezer vormt een cruciaal onderdeel van uw keuken. Het is niet altijd makkelijk om een nieuwe koelkast/vriezer te kiezen. Hier is een handleiding om het hele proces gemakkelijker te maken...

DE PERFECTE VAATWASSER

De truc bij het kiezen van een vaatwasser? Zorg ervoor dat de afwasprogramma's passen bij uw serviesgoed zodat u voldoende ruimte heeft. De het gemak, capaciteit en energieverbruik zijn ook belangrijk...