WEL ZO MAKKELIJK MET STOOM
VAN EEN HEERLIJKE BRIOCHE TOT PERFECTE PITA
Bakken met stoom maakt korsten krokanter, kleuren helderder en het gerecht zachter en luchtiger.
Brood zoals van de bakkerij
Onze Multifunctionele PlusSteam Oven bakt, grilt en roostert net zoals een gewone oven. Maar u kunt er nu ook heel eenvoudig wat stoom aan toevoegen tijdens het kookproces voor een smaakvolle binnenkant en een mooie perfecte knapperige korst.
BAKKEN MET PLUSSTEAM
-
1STAP 1
Giet 100 ml water in de uitholling in de bodem van de oven.
-
2STAP 2
Selecteer het PlusSteam programma en druk vervolgens op de PlusSteam knop. Laat de oven 5 minuten voorverwarmen.
-
3STAP 3
Het indicatielampje boven de PlusSteam knop brandt gedurende het stomen.
Recepten voor heerlijke smaak, EASY.
Wij hebben recepten om u te helpen het beste te halen uit uw oven. Van overheerlijke baguetten tot lekker pitabrood met uw favoriete dipsauzen...