10 jaar motorgarantie & Autoclean filter

De Inverter-motor van Zanussi is in veel opzichten bijzonder. De motor zorgt voor de beste prestaties en doet zijn werk in alle stilte. Optimaal gebruiksgemak garandeert dat je jarenlang geniet van je apparaat.

De kracht van de Inverter-motor
De Inverter-motor is het innovatieve hart van onze apparaten. Deze werkt stiller, heeft een langere levensduur en maakt betere (af)wasresultaten in minder tijd mogelijk. De motor is nieuw ontworpen en functioneert zonder de gebruikelijke koolborstels. Het ontbreken van deze aan slijtage onderhevige onderdelen leidt tot een gegarandeerd langere levensduur.

Maar liefst 10 jaar garantie
Onze nieuwe koolborstelloze Inverter-motor is door en door getest. Op prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Gedurende de extra lange levensduur kun je dan ook rekenen op een absoluut zorgeloos gebruik van je Zanussi-apparaat met Inverter-motor. Mocht er onverhoopt toch een mankement aan de motor optreden, dan wordt op vertoon van de aankoopnota buiten de standaard fabrieksgarantie de motor kosteloos geleverd en wordt het inspectietarief voor het vervangen van de motor in rekening gebracht. Tijdens de standaard garantieperiode zijn de algemene garantiebepalingen van toepassing.

Naast de garantie op de inverter motor bieden we voor onze wasmachines ook 10 jaar garantie aan op de AutoClean fitler van deze apparaten.

Activeer voor 10 jaar garantie
De 10 jaar motorgarantie (als aanvulling op de standaard fabrieksgarantie van twee jaar) moet je activeren. Je kunt dit doen via onze productregistratie