5 jaar garantie op inbouwapparaten

Kiest u voor Zanussi, dan bent u verzekerd van geavanceerde keukenapparatuur die het u mogelijk maakt perfecte resultaten te realiseren. Daarnaast zijn de vorm en functie van Zanussi-keukeninbouwapparaten zo stijlvol gecombineerd dat zij naadloos aansluiten op elkaar én een designstatement toevoegen aan elk keukeninterieur.

 

Steeds meer consumenten kiezen dan ook voor meerdere apparaten van Zanussi in hun keuken. Dit waarderen wij zo zeer, dat wij u in dat geval 5 jaar garantie aanbieden. Koopt u minimaal 4 Zanussi-keukeninbouwapparaten, dan hoeft u 5 jaar géén arbeidsloon, voorrijkosten en materiaalkosten te betalen indien er onverhoopt een storing optreedt*.

Wilt u hiervoor in aanmerking komen, registreer dan uw nieuwe Zanussi-keukeninbouwapparaten dan op onze speciale servicewebsite.

 

Vervolgens ontvangt u het 5-jaargarantiecertificaat per e-mail. Bewaar dit certificaat goed, want onze technicus vraagt ernaar bij een eventueel servicebezoek.

 

5 Jaar garantie op inbouwapparaten betekent:

- 5 jaar lang geen arbeidsloon

- 5 jaar lang geen materiaalkosten

- 5 jaar lang volledige zekerheid

- 5 jaar lang geen voorrijkosten.*

 

Voorwaarden 5 jaar garantie

- binnen 3 maanden na aankoop van de apparaten registreren via www.mijnapparaten.nl

- 4 of meer Zanussi-inbouwapparaten in één koop

- alle apparaten zijn op dezelfde dag aangeschaft

- alle apparaten zijn bij hetzelfde verkooppunt in Nederland gekocht

- alle apparaten zijn in Nederland geplaatst

- alle apparaten zijn in hetzelfde huishouden geïnstalleerd

- geldt niet voor accessoires en toebehoren

 

We raden u aan uw product te registreren zodat u altijd een snelle en gemakkelijke toegang hebt tot onze productinformatie, handleidingen en andere technische informatie.

 

 

*Onze algemene garantiebepalingen zijn van kracht gedurende deze 5 jaar. Vanaf het derde garantiejaar wordt per servicebezoek € 25,- aan administratiekosten in rekening gebracht.