VAATWASSER KOPEN? EASY.

VAATWASSER KOPEN? EASY.

OP ZOEK NAAR DE IDEALE VAATWASSER?

EASY.

Let bij de aanschaf van uw vaatwasser op of de afwasprogramma's voldoen aan uw wensen. Ruimte, gebruiksgemak en energieverbruik zijn ook belangrijke punten om rekening mee te houden...

RUIMTE & LOCATIE

Of u nu kiest voor een vrijstaande vaatwasser of een inbouwtoestel dat past bij de rest van uw keuken, u moet alles opmeten. Hoeveel ruimte heeft u? 60cm breedte of meer – Een vaatwasser met standaard breedte zal zeker volstaan. 45-60cm breedte – Een smalle vaatwasser zal handig zijn wanneer u niet zo veel ruimte heeft.

CAPACITEIT

De capaciteit van vaatwassers wordt meestal uitgedrukt in couverts. 1 couvert is pakweg het keukenservies dat één persoon nodig heeft voor een 3-gangen maaltijd. 12-13 couverts – Groot genoeg voor de dagelijkse afwas van één gezin. 9 couverts – Beschikbaar in smalle vaatwassers en geschikt voor koppels of mensen met weinig ruimte. #EASYTIP: Vergeet niet om zout te gebruiken om kalkaanslag tegen te gaan.

AFWASPROGRAMMA'S

Voor vieze pannen en potten- U houdt van een smeuïge lasagne, maar niet van de viezigheid achteraf? Zoek dan een model met een intensief 70°C afwasprogramma die in minder dan 90 minuten zelfs de vuilste vaat schoon en hygiënisch krijgt. Voor delicaat glaswerk zoals wijnglazen – Een vaatwasser met een koel en constant 45°C programma vermijdt schade aan uw glazen. Voor een beetje vanalles – Sommige vaatwassers kiezen automatisch de beste temperatuur (tussen 45°C en 70°C) op basis van de hoeveelheid vaat en hoe vuil deze is. Kies vervolgens de beste instellingen voor spoelen en drogen.

GEBRUIKSGEMAK

Er zijn een aantal opties waar u op kunt letten om de vaat makkelijk in te passen in uw agenda: Uitgestelde start – Stel zelf de starttijd van uw vaatwasser in op een moment dat het u het beste uitkomt. 30 minuten Quick Wash – Krijg de vaat gedaan in 30 minuten op 60°C.

VAATWASSER KIEZEN

Bekijk ons assortiment vaatwassers en ontdek welke het beste in uw keuken past.