KOELKAST / DIEPVRIEZER KOPEN? EASY.

KOELKAST / DIEPVRIEZER KOPEN? EASY.

OP ZOEK NAAR DE IDEALE KOELKAST / DIEPVRIEZER? EASY.

Het kiezen van een apparaat kan soms lastig zijn. Hier is een koopgids om het hele proces makkelijker te maken...

ETENSWAREN

Welk soort voedsel wilt u bewaren?

Verse producten – Grote compartimenten, diepe laden en koelkasten met een gelijkmatige luchtcirculatie om uw voedsel vers te houden.

Vlees – Een model met een Extra-vers compartiment zal uw vlees en vis langer vers houden.

Flessen – Een model met rekjes over de volledige breedte van de deur en flessenhouders biedt probleemloos plaats voor al uw flessen.

Bevroren voedsel – Zoek naar Low Frost of Frost Free diepvriezers om minder tijd te spenderen aan ontdooien.

RUIMTE

Wat voor type koelkast / diepvriezer past het beste in uw keuken? Inbouw – Geïntegreerd in het keukenmeubilair, achter panelen, rechtop, boven of onder het werkoppervlak. Meet alles goed op - u heeft 38mm nodig achter het apparaat voor ventilatie en een ventilatie opening van 200cm² in de plint. Vrijstaand – Deze plaatst u waar er een ruimte met een stopcontact is. Vergeet alles niet op te meten en zorg ervoor dat er voldoende ruimte is om de deur makkelijk te kunnen openen. #EASYTIP: Plaats uw koelkast/diepvriezer niet in de zon, in de buurt van verwarming of oven om het energieverbruik te beperken.

CAPACITEIT

De capaciteit van koelkasten/diepvriezers wordt uitgedrukt in liter, wat niet noodzakelijk betekent dat u ze moet opvullen met wijn en bier.

100 - 150 liter - Goed voor een huishouden van één of twee personen.

150 - 250 liter - Goed voor middelgrote gezinnen.

250+ liter - Voor grote gezinnen of veel kamergenoten. Vaak boodschappen doen betekent vaak minder nood aan veel koelruimte. Als u vaak winkelt, overweeg dan een kleine koelkast/diepvriezer. #EASYTIP: Prop uw koelkast/diepvriezer niet vol - de koude lucht heeft ruimte nodig om te circuleren.

KOELKAST / DIEPVRIEZER VINDEN

Bekijk ons assortiment koelkasten, diepvriezers en koel/vriescombinaties en ontdek welke het beste in uw keuken past.